Nyrkkiä leukaperiin! Nyrkkiä leukaperiin!
Lätkätappelut @ nyrkkialeukaperiin.com
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Tappelijoista työttömiä
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Nyrkkiä leukaperiin! Foorumin päävalikko -> NHL-tappelut
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
C.Simon
Kurinpitäjä


Liittynyt: 08 Tam 2006
Viestejä: 368

LähetäLähetetty: Tor Kes 28, 2007 6:42 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Don kertoo miten asiat on!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Asesino
Enforcer
Enforcer


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 1705

LähetäLähetetty: Tor Kes 28, 2007 8:12 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Olispa suomessakin joku JÄÄKIEKKOASIANTUNTIJA joka uskaltas sanoo asiat kuten don..Se on sanomattakin selvää mitä yleisö haluaa otteluissa nähdä..Visiirit vittuun ja kananmunat pois kainaloista!! Evil or Very Mad
_________________
Mustat silmät ovat kivoja,ne aiheuttavat keskustelua..-Forrest Griffin
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Asesino
Enforcer
Enforcer


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 1705

LähetäLähetetty: Tor Hel 05, 2009 10:05 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200902069039268_jk.shtml

Vatvonta jatkuu..
_________________
Mustat silmät ovat kivoja,ne aiheuttavat keskustelua..-Forrest Griffin
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Leuka
Kulttuuriministeri evp.


Liittynyt: 21 Tam 2005
Viestejä: 3588

LähetäLähetetty: Per Hel 20, 2009 1:35 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Tappelut mietityttävät NHL:n kovanaamoja, mutta niitä ei haluta kieltää

Julkaistu: 11:27

STT

Philadelphia. Pahan pojan maineensa jo 1970-luvulla ansainnut Philadelphia Flyers pitää kiinni oikeudestaan kovistella vastustajaa nyrkein. Niin pelaajat kuin valmentaja vastustavat ajatusta, että NHL kieltäisi tappelut.

"Itse en ole koskaan tapellut, mutta tappelut ovat olleet osa ainakin minun NHL-elämääni, enkä lähtisi viemään niitä pois. Pelin luonne muuttuisi, jos niitä ei olisi, ja varmaan Flyersin fanien mielestä yksi iso asia olisi poissa", puolustaja Kimmo Timonen arvelee.

Flyers on tälläkin kaudella valvonut järjestystä nyrkein, sillä joukkueella on NHL:ssä eniten viiden minuutin jäähyjä sekä jäähyminuutteja.

Timonen muistuttaa, että nykypäivän tappelijat eivät ole pelkkiä nyrkkeilijöitä, vaan he osaavat myös pelata. Tarpeen vaatiessa he vain varmistavat, ettei homma karkaa käsistä.

"Ymmärrän kyllä senkin kannan, että tappelut haluttaisiin kieltää. Harvoinhan niissä mitään vakavaa sattuu, mutta joitakin vakavia tapauksia on ollut. Jos jotain sääntömuutosta halutaan, niin ehkä sitten se, että kypärät täytyisi pitää päässä", hän ehdottaa.

Tappeluiden kieltäminen nousi puheenaiheeksi sen jälkeen, kun 21-vuotias Don Sanderson kuoli hiljattain OHL-liigan ottelussa. Kypärä lähti hänen päästään kesken tappelun, ja hän löi päänsä jäähän kaatuessaan.

Tammikuussa Kanadassa kokoontunut työryhmä reagoi traagiseen kuolemaan ja ehdotti, että tappelut kiellettäisiin jääkiekossa kaikilla tasoilla.

Ryhmään kuului muun muassa kolme pelaajaa, joiden NHL-ura loppui aivotärähdysten takia, Eric Lindros, Jeff Beukeboom ja Alyn McCauley.

NHL-joukkueiden toimitusjohtajat tapaavat maaliskuussa, ja he aikovat keskustella tappeluista sekä mahdollisista uusista säännöistä. Yksi ehdotus on ollut paremmat kypärät, jotka pysyisivät päässä tappelun ajankin.

Flyersin puolustaja Ossi Väänänen muistelee tapelleensa muutaman kerran joskus NHL:n alkuvuosinaan, mutta ei enää pitkään aikaan.

"Silloin en oikein tiennyt, että kuka on kuka", hän naurahtaa. Väänänen ymmärtää sen, että tappelijat ovat eräänlaisia järjestyksenvalvojia jäällä, mutta silti hän hieman empii kantaansa.

"Tosi vaikea sanoa. On tilanteita milloin tappelut kuuluvat tähän lajiin ja tilanteita milloin ei. Se on veteen piirretty viiva. En halua tapella, mutta jos tilanne sen vaatii, niin ei kai siinä muu auta."

Flyers-kapteeni Mike Richards sanoo päättäväisesti, että tappeluilla on oma tehtävänsä jääkiekko-ottelussa. Kovat kaverit voivat näin ottaa mittaa toisistaan, eikä heidän tarvitse käydä taitopelaajien kimppuun.

"Joskus tapahtuu todella ikäviä onnettomuuksia, mutta useimmiten ne sattuvat silloin, kun pelaajat yrittävät lopettaa tappelun. He saattavat kaatua, pudota jäähän ja lyödä päänsä. Vakavat vammat eivät synny itse tappelun aikana", Richards muistuttaa.

Hyökkääjä Glen Metropolit tukee kapteeninsa ajatuksia. Hänen mielestään tappelujen ansiota on se, että pelaajat eivät sorru sikailuun, sillä he tietävät, että siitä koituisi melkoisia seurauksia. Jäällä vallitsee eräänlainen kauhun tasapaino.

"Reilu tappelu voi hyvinkin palauttaa joukkueen pelin raiteilleen. Ja totta kai joukkue saa lisää kipinää siitä, jos tappelija puolustaa pelikaveriaan, jota on otettu sääntöjen vastaisesti."

_________________
Syyttäjän näyttö jääkiekkoilijaa vastaan perustuu lähinnä viime vuoden keväällä otettuun valokuvaan, jossa jääkiekkoilijalla on vaalea nokare sieraimessa.
- STT
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Leuka
Kulttuuriministeri evp.


Liittynyt: 21 Tam 2005
Viestejä: 3588

LähetäLähetetty: Kes Maa 11, 2009 2:23 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hesari kirjoitti:
NHL-pomot haluavat kitkeä showtappelut

NHL-joukkueiden toimitusjohtajat eli GM:t ovat jättäneet oman ehdotuksensa tappeluiden vähentämiseksi liigassa.

Seurapomot suosittavat sääntöä, joka kieltäisi tappelemisen heti aloituksen jälkeen. Siitä seuraisi kymmenen minuutin käytösrangaistus. Kymppi voitaisiin tuomita myös kaikista nujakoista, joita tuomarit pitävät lavastettuina eli ennalta sovittuina.

"Minua häiritsevät nämä lavastetut tappelut. Pelaajien täytyisi osallistua kenttätapahtumiin", sanoi Minnesotan GM Doug Risebrough, jolla on takanaan 13 vuoden pelaajaura.

Lavastetuilla tappeluilla tarkoitetaan suurin piirtein samaa kuin ns. showtappeluilla Suomessa. Niissä eri joukkueen pelaajilla on ikään kuin sanaton sopimus nujakasta nujakan vuoksi.

Usein tällaisia tappeluita käydään sellaisessa vaiheessa ottelua, ettei voi puhua spontaanista pelitilanteesta. NHL:n kurinpitäjän Colin Campbellin mukaan 22 prosenttia tämän kauden 500 ensimmäisestä tappelusta oli alkanut heti aloituksen jälkeen.

GM:t haluavat tiukentaa myös sääntöä, jonka perusteella tappelun aloittaja saa enemmän jäähyminuutteja. Liigassa on viime aikoina nähty tappeluita puhtaiden taklausten jälkeen.

Toronton GM Brian Burke toivoi, että puhtaan taklauksen kohteeksi joutuneiden pelaajien joukkuetoverit eivät aloittaisi nujakoita niin usein kuin nykyään. Tähän päästäisiin juuri laajentamalla tappelun aloittamisjäähy myös taklaustilanteen jälkipuintiin.

_________________
Syyttäjän näyttö jääkiekkoilijaa vastaan perustuu lähinnä viime vuoden keväällä otettuun valokuvaan, jossa jääkiekkoilijalla on vaalea nokare sieraimessa.
- STT
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Honkanen
Enforcer
Enforcer


Liittynyt: 01 Syy 2006
Viestejä: 2854
Paikkakunta: Kuopio

LähetäLähetetty: Sun Syy 06, 2009 7:33 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Entinen NHL-tappelija ryhtyy ammattinyrkkeilijäksi

Lainaus:
NHL:ssä tappeluihin erikoistuneiden pelaajien työt ovat viime vuosina käyneet vähiin. Painopiste on nykyään niin vahvasti taitopelissä, että monet joukkueet ovat pudottaneet "turvamiehet" pois pelaavasta kokoonpanosta.

Yksi työpaikkansa menettäneistä ja pian sen jälkeen uransa lopettaneista on Nathan Perrott, joka on oman arvionsa mukaan tapellut kiekkoilijan urallaan noin 350 kertaa. Perrottin viimeiseksi työpaikaksi jäi Tshehov Venäjän KHL-liigassa.

Nyt 32-vuotias kanadalainen jahtaa uutta unelmaa, nimittäin uraa ammattilaisnyrkkeilijänä. Hänen ensimmäinen ottelunsa paidattomana on ensi perjantaina Philadelphiassa. Vastaan asettuu kotikaupungissaan otteleva Makidi Ku-Tima.

- Nyrkkeily on erilaista kuin tappelu jääkiekossa. Jälkimmäisessä on kaksi tuomaria, jotka yrittävät saada tappelun loppumaan, mutta nyrkkeilyssä on vain yksi tuomari ja hän haluaa tappelun jatkuvan, Perrott vertaili National Post -lehdessä.

Perrott on jo ehtinyt kokeilla siipiään nyrkkeilyssä. Neljästä amatööriottelusta saldona on kolme voittoa.

NHL-urallaan Perrott pelasi 89 ottelua Nashvillen, Toronton ja Dallasin riveissä. Jäähyminuutteja hänelle kertyi 251.


Paha menetys varsinkin Eurooppalaiselle kiekkokulttuurille. Venäjän KHL-liiga muuttui jälleen astetta siistimmäksi liigaksi ja sekös harmittaa. Eihän Perrott toki ehtinyt Venäjälläkään pelaamaan kuin 24 ottelua, mutta otti niissä kunnioitettavat kuusi tappelua (+ 3 pre-seasonilla) ja näytti, että pärjää vielä kaukaloissa.

Perseestä tämä!
_________________
- On hyvä, että kiekollinen peli korostuu, mutta jääkiekko on äijien laji. Pelaajien pitää olla miehiä, ja satuttaa pitää saada. Ei kukaan mitään loukkaantumisia halua, mutta kovuus kuuluu lätkään.

Pasi Peltonen
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti MSN Messenger
Vieras






LähetäLähetetty: Maa Huh 16, 2012 3:18 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tappeleminen ei saa olla kaukalossa kuitenkaan mikään itsestääntarkoitus.
Ne on osa lajia ja tulee aina olemaan ellei joku kuole joskus nyrkkitappelun aikana jolloin....
Takaisin alkuun
Räpylä
Enforcer
Enforcer


Liittynyt: 06 Maa 2006
Viestejä: 1657
Paikkakunta: Henkisesti porilainen

LähetäLähetetty: Maa Huh 16, 2012 3:46 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Juha82 kirjoitti:
Tappeleminen ei saa olla kaukalossa kuitenkaan mikään itsestääntarkoitus.
Ne on osa lajia ja tulee aina olemaan ellei joku kuole joskus nyrkkitappelun aikana jolloin....


Mees jatkoaikaan kirjottelee näitä näkemyksiä, tää on jääkiekkotappelu-foorumi.
_________________
"Täytyy jättää vastaamatta tähän ketjuun.." -kukkahattu-
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Badazz
Enforcer
Enforcer


Liittynyt: 20 Syy 2005
Viestejä: 5055
Paikkakunta: Espoo

LähetäLähetetty: Lau Syy 26, 2015 12:36 am    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

http://abcnews.go.com/Sports/wireStory/goons-nhl-4th-lines-now-skill-33927597

Tässä on syy NHL:n seuraamisen romahtamiseen ainakin omalla kohdallani. Kovuus, tunne ja väri on hävinnyt koko lajista täysin. Tilalle on tullut hajuttomia, värittömiä ja mauttomia luistelukoneita, joilla on liikaa vauhtia, mutta liian vähän peliälyä. Persoonat ovat hävinneet lajista kokonaan.

Surullista, mutta näin se vaan menee.
_________________
"He was 5-10 but played like he was 6-3. It showed the heart he had." -Wendel Clark
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vasara
Heavyweight
Heavyweight


Liittynyt: 02 Hel 2005
Viestejä: 10775
Paikkakunta: Nummela City

LähetäLähetetty: Lau Syy 26, 2015 9:26 am    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Badazz kirjoitti:
http://abcnews.go.com/Sports/wireStory/goons-nhl-4th-lines-now-skill-33927597

Tässä on syy NHL:n seuraamisen romahtamiseen ainakin omalla kohdallani. Kovuus, tunne ja väri on hävinnyt koko lajista täysin. Tilalle on tullut hajuttomia, värittömiä ja mauttomia luistelukoneita, joilla on liikaa vauhtia, mutta liian vähän peliälyä. Persoonat ovat hävinneet lajista kokonaan.

Surullista, mutta näin se vaan menee.


Sama juttu. Pätee valitettavasti myös moniin muihin kiekkosarjoihin. Tosin NHL:n pehmenemisen myötä näitä värikkäämpiä kavereita on jonkin verran siirtynyt Eurooppaan pelaaamaan ja esim. Liigassa on ainakin paperilla värikkäintä vuosiin (esim. Yonkman, Gratton, Byers). Tai no värikästä ja värikästä mutta ainakin ollaan menossa parempaan suuntaan. Ehkä. Toivottavasti ainakin.
_________________
"vittuako joku ministeri tulee kertomaan miten lätkää pelataan?"
-kaveri toisella foorumilla

Nyrkki@Facebook
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Badazz
Enforcer
Enforcer


Liittynyt: 20 Syy 2005
Viestejä: 5055
Paikkakunta: Espoo

LähetäLähetetty: Lau Syy 26, 2015 12:16 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Yksi suurimpia inhokkejani jo yli 20 vuoden ajan on ollut Gary Bettman. Uskallan väittää tämän runkkarin olevan isossa vastuussa jääkiekon tappamisessa. Samanlainen marginaalilaji se jääkiekko on edelleen, vaikka Bettman on yrittänyt poistaa tappelut ja tehdä lajista "perhekelpoista".

Yleensäkin koko urheilumaailma on menettänyt mielenkiintoa omissa silmissäni todella rajusti. Rahanahneita agentteja, järjettömiä palkkoja, nauettavia siirtosummia...Pelejä on lisäsi aivan liikaa ja lippujen hinnat viety oikeille faneille aivan liian kalliiksi.
_________________
"He was 5-10 but played like he was 6-3. It showed the heart he had." -Wendel Clark
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Nyrkkiä leukaperiin! Foorumin päävalikko -> NHL-tappelut Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
Sivu 2 Yht. 2

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group