Nyrkkiä leukaperiin! Nyrkkiä leukaperiin!
Lätkätappelut @ nyrkkialeukaperiin.com
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Jarkko Ruutu lopettaa pelaajauransa

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Nyrkkiä leukaperiin! Foorumin päävalikko -> Uutiset, linkit yms.
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  

Jarkko Ruudun lopettaminen on jääkiekolle
Eduksi
13%
 13%  [ 2 ]
Haitaksi
40%
 40%  [ 6 ]
Ihan sama
46%
 46%  [ 7 ]
Ääniä yhteensä : 15

Kirjoittaja Viesti
Pugilisti
Enforcer
Enforcer


Liittynyt: 27 Hei 2007
Viestejä: 6036
Paikkakunta: Asterixin kylä

LähetäLähetetty: Maa Jou 15, 2014 1:25 pm    Viestin aihe: Jarkko Ruutu lopettaa pelaajauransa Vastaa lainaamalla viestiä

EVU:n kasvatti lopettaa uransa.
http://www.iltasanomat.fi/jaakiekko/art-1418615139117.html?pos=ok-nln

Edit: Äänestys lisätty
_________________
”Muistan vieläkin sen tunteen, kun Laraque luisteli jäähyaition ohi ja sanoi möreällä äänellä: Sammy, you’re fucking dead. Silloin tiesin, että nyt en voi enää perääntyä.”
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Vieras






LähetäLähetetty: Tii Jou 16, 2014 8:08 am    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mainio ura !
Kiitti Jakke, ku viihdytit meitä.
Epäreilu tappelija, koska yleensä otteli heikompia vastaan.
Mutta propsit siitä hienosta tiimipelaamisesta ja oman roolinsa paras maailmassa.
Takaisin alkuun
Taitokiekko #50
Jäädytetty


Liittynyt: 25 Tam 2006
Viestejä: 655
Paikkakunta: Tuuliajolla

LähetäLähetetty: Tii Jou 16, 2014 10:09 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onkohan 96-97 ja Ruutu vs Mäkiaho ensimmäinen kuvanäyte, josta muistikuvia Ruudun uralta. Raimo Summanen kommentaattorina kertomassa, kuinka peli tarvitsee tällaista. Sitten tuli mestaruusvuosi ja mm-kisat joissa Ruutu suoritti muutaman kovan poiston välierissä Tshekkiä vastaan. Vuotta myöhemmin top-5 all-time playoff-sarjassa Kipperin kypärä kolisi kun Ruutu teki finaaleissa temppujaan. Saman kevään mm-kisoissa kuumens Tommy Saloa ja ohjas voittomaalin Ruotsia vastaan.

Ennen NHL:n lähtöään kaverin asenne ja fyysisyys Suomen sarjassa pisti silmään ja aiheutti vahinkoa, hieman samoin kuin nuorimman veljensä joitain vuosia myöhemmin. Kovan rooli otti ja alko suorittamaan tätä ison veden takana. Suomi-kiekosta löytyy kourallinen pelaajia jotka on lähtenyt tällä asenteella liikkeelle. Rantanen&Nyholm puhuivat lopettaneesta Saku Koivusta ja kuinka henkisesti kova jätkä tämä oli. Sivulauseessa mainitsivat Jarkko Ruudun, joka kaikista koomailuistaan huolimatta, poikkeuksellisen kovalla henkisellä kantilla varustettu roolipelaaja.

Työsulkukausi 2004-2005. Mitähän tuolloin oikein tapahtui? Kokiko joutuneensa Suomessa silmätikuksi? Eikö itse kunnioittanut peliä Euroopassa? Sm-liigan jäähyennätys rikki kaatuilemalla ja pelleilemällä. Uran alkuvaiheilla toki Suomessa (yli)kovaa peliä ja rajuja taklauksia, ei kuitenkaan, muistaakseni, kalasteluja ja kaatuiluja. Playoffseissa kahden ottelun pelikieltoon johtanut taklaus ja Porkka-episodi.

http://www.urheilulehti.fi/jaakiekko/jarkko-ruutu-toni-porkka-amma
http://www.urheilulehti.fi/jaakiekko/toni-porkka-aivan-sama-mita-ruutu-piipittaa

Kaikkien aikojen Leijonat-turnauksessa Torino 2006 Ruutu teki mitä Ruudun täyty tehdä...helvettiäkö mä tässä enempää muistokirjotusta kirjoitan. NHL:ssä tappeli jonkun kerran pienempiä kavereita vastaan, toisaalta tekniikka ja voima riitti suht hyvin isompiakin vastaan. Lucic oli kova pala, mylly Tuckeria vastaan klassikko. Kuumens sekä NHL:ssä että kansainvälisillä kentillä parhaista parhaimpia, Crosby, Forsberg, Jagr, mikä oli hienoa.

Sinetöinyt paikkansa Hopeakerhossa. Jännä miten joskus isojen tähtien ja persoonien, Ruutu, Saku Koivu, isot voitot pakkautuu uran alkuun ja sitten vikat 20 vuotta ei mitään. Ruudulla hopeat Sm-liigasta, mm-kisoista, World Cupista, olympialaisista ja Stanley Cup -finaalitappio. Viimesin varmasti uran hienoimpia saavutuksia ja isoimpia pettymyksiä.

Viimisimmät positiiviset muistot rankkukisa vs Kanada mm-kisat 2009, ja Senators-paidassa seuraavalla kaudella 2009-10. Ottawa ollut aina täysin hmv mulle, Ruudun siirtyminen muutti asiaa. Ruutu-Kelly-Neil oli näyttävä, tyylikäs, fyysinen kahteen suuntaan pelaava ketju. Ekan kierroksen ottelusarja vs Penguins oli hienoa kiekkoa. Neil taklas kypärätöntä Letangia kuin vierasta sikaa -ok, ei ehkä kaikkein tyylikkäintä- ja Game 5 päätty Ottawalle 3. jatkoerässä Matt Carknerin maalilla. Penguins toki vei sarjan kuudessa.

Jotenkin viimeset vuodet Liigassa jätti vähän nökön maun. Toki, Ruutu aina ollut rakastettu/vihattu, nostanut kulmia, enkä nyt alkuun ollut miestä tuomitsemassa. Tuo väriä, persoonaa, särmää, rikkoo tasasta harmaata massaa. Tuo varmasti katsojia lisää niin koti kuin erityisesti vieraskatsomoihin. Menneet olis kuitenkin unohtunut ja perintö ollut hitusen kirkkaampi, jossei olis valinnut nähdynkaltaista moodia ja roolia viimisille vuosille.

Ei sillain että Ruutu varmasti liikoja välittäis. Tai no, ihminenhän hänkin on. Ja varmasti tietänyt koko ajan mitä tekemässä. Pelannut omassa maailmassaan, sulkien pois ulkomaailman. Jarmo Kekäläisen twiitti

"Onnittelut Jarkko Ruudulle hienosta urasta. Jäällä voitontahto peittosi välillä järjen, koskaan ei tarvinnut miettiä antaisiko hän kaikkensa"

kertoo paljon. Voi tietysti kyseenalaistaa, oliko toiminta aina joukkueen edun mukaista. Tai olisiko hämmentämisen voinut suorittaa tehokkaammin.

Joka tapauksessa, kiitos näistä vuosista. Toista Ruutua ei ole eikä tule. Tai sitten tulee. Jotkut muistaa väriläiskänä, toiset sikana, jotkut toivottaa ilomielin peliä kunnioittamattoman hyökkääjän eläkkeelle. Mä sanosin että pelaaja joka tuottanut tunnetta ja sähköä enemmän kuin kukaan Suomi-kiekkoilija 2000-luvulla. Maailmanlaajuisesti. The Hockey News valitsi miehen roolitettuun All-Decade -joukkueeseen nelosketjun laituriksi. Ei ihan huonosti.

Aika aikansa kutakin, nyt aikansa mennä on. Ei ole hyväksi eikä huonoksi lopettaminen Suomi-kiekon kannalta. Hyvä ettei ainakaan enää jäänyt/ollut mahdollista jäädä vesittämään perintöään Suomeen. Yksi aikakausi on ohi.

Miettikääs mikä yhden spektaakkelimaisen sukupolven poistuma, kun aktiiveista on lähtenyt Teemu, Saku, Jarkko, Ville, Kapanen, Jere, Kiprusoff, Lydman, ehkä Salo ja Timonen.
_________________
- Mr. Simpson, this procedure could drastically increase your brain power, or it could possibly kill you
- Hmmm... Increase my killing power, eh? I'll DO it!!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras






LähetäLähetetty: Kes Jou 17, 2014 10:20 am    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

NE jotkut rudin tempaukset on tosin anteeksiantamattomia.
Takaisin alkuun
Pugilisti
Enforcer
Enforcer


Liittynyt: 27 Hei 2007
Viestejä: 6036
Paikkakunta: Asterixin kylä

LähetäLähetetty: Kes Jou 17, 2014 4:37 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Taitokiekko veti asian nippuun. Tuosta ei jäänyt uupumaan mitään olennaista. Ehkä se Jarkon armoton työmäärä, jonka joutui tekemään päästäkseen huipulle.
En tiedä miksi itsellekin tuli Jarkon lopettamisesta ensin mieleen Saku. Jotain erittäin paljon samaa heissä on.
_________________
”Muistan vieläkin sen tunteen, kun Laraque luisteli jäähyaition ohi ja sanoi möreällä äänellä: Sammy, you’re fucking dead. Silloin tiesin, että nyt en voi enää perääntyä.”
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Vasara
Heavyweight
Heavyweight


Liittynyt: 02 Hel 2005
Viestejä: 10775
Paikkakunta: Nummela City

LähetäLähetetty: Kes Jou 17, 2014 5:33 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä. Taitokiekolta erittäin hieno viesti. Ehkä jopa yksi palstan historian parhaimmista viesteistä.
_________________
"vittuako joku ministeri tulee kertomaan miten lätkää pelataan?"
-kaveri toisella foorumilla

Nyrkki@Facebook
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Vieras






LähetäLähetetty: Kes Jou 17, 2014 8:56 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ja ne rudin monet MM-hopeat/pronssit pitää nähdä myös kovina tekoina(kun jotkut on keskustelupalstoilla tuominneet hänet luuseriksi, joka ei pysty voittamaan mitään).
Kuitenki väitän, että kakkos-ja kolmossijat vaatii myös paljon saadakseen ne ja ne on hienoja saavutuksia.
Takaisin alkuun
Vieras






LähetäLähetetty: Kes Jou 17, 2014 9:04 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vasara kirjoitti:
Kyllä. Taitokiekolta erittäin hieno viesti. Ehkä jopa yksi palstan historian parhaimmista viesteistä.


Juuri näin.
Aivan mahtava viesti, koska pitkä viesti ja paljon asiaa ja suuri kunnioitus Jakkea kohtaan.
Mun on vaikia kunnioittaa aina Jakkea sen tosi rumien temppujen takia, kuten kyykistyminen ennen taklausta SM-liigassa 2010-luvulla + se Kovalchuk episodi, jossa selvästi tähtäsi polvensa Ilyan polveen tarkoituksenaan tahallinen vastustajan satuttaminen.

Mitään henkilökohtaista ei sovi aloittaa täällä Jarkkoa kohtaan, koska siviilissä mainio äijä ja pelaajana oli kieltämättä sikamainen, mut teki kaiken, jotta oma joukkue voitti.
Oli hyvä tappelemaan, mutta Darcy Tucker johon kerran tarttui ei ollu mikään iso äijä.
Jarkkoa selvästi lyhyempi nimittäin.
Mutta kerran J.Ruutu hanskasi Lucicin ja Reid Simpsonin kanssa eikä joutunu pahaan häpeään, joten osoitti, että osaa tapella.
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Nyrkkiä leukaperiin! Foorumin päävalikko -> Uutiset, linkit yms. Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group