Nyrkkiä leukaperiin! Nyrkkiä leukaperiin!
Lätkätappelut @ nyrkkialeukaperiin.com
 
 OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

AHL TOP10 2009-10

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Nyrkkiä leukaperiin! Foorumin päävalikko -> Muut sarjat
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Animal
Enforcer
Enforcer


Liittynyt: 29 Tam 2005
Viestejä: 2122
Paikkakunta: Hyvinkää

LähetäLähetetty: Tor Huh 08, 2010 1:54 pm    Viestin aihe: AHL TOP10 2009-10 Vastaa lainaamalla viestiä

Nyrkki julkaisee kevään aikana oman arvovaltaisen raatinsa koostaman top-10 listansa AHL:n kovimmista iskijöistä. Omat listat, ennakkoveikkailut, purnaukset, väittelyt ja jälkipuinnit tähän ketjuun.
_________________
hokiapina.blogspot.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Räpylä
Enforcer
Enforcer


Liittynyt: 06 Maa 2006
Viestejä: 1657
Paikkakunta: Henkisesti porilainen

LähetäLähetetty: Tii Huh 20, 2010 3:54 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

MacIntyre ja Flinn eivät vähäisten ottelu määriensä takia mahtunut listalle sen enempää sekoittamaan pakkaa. Ensimmäinen olisi ollut top 4 ja jälkimmäinkin olisi sijoittunut 8-10 paikkeille. Muutoin alkoi top 5 jälkeen olla suht vaikea laittaa järjestykseen, sen verran alkoi mennä ristiin ja monta kovaa jäi listan ulkopuolelle.

1. Mitch Fritz – Viimme kaudella loistavasti NHL:ssä depytoinut järkäle tiputti kauden aikana 13 kertaa hanskansa ja oli kaikissa hallitsevampi osapuoli. Vastustajat olivat pääsääntöisesti kaikki raskas-sarjalaisia, joten jossittelulle ei juurikaan ole sijaa. Yksi maapallon kovimpia enforcereita tällähetkellä, sarjatasosta riippumatta.

2. Jeremy Yablonski – Viimme kauden ykkös iskijä, pelasi jälleen loistavan kauden. Pää on todennäköisesti jotain kestävämpää ainetta kuin luuta, kun veti jälleen lähes tappiottoman kauden järkyttävän avoimella tyylillään. Ainossa tappiossa MacIntyre tiputti miehen samassa tappelussa kahteenkin otteeseen, joten tämän epäkohdan takia menettää mestaruusvyönsä.

3. Jon Mirasty – Yablonskin kaltainen, ehkä viihdyttävimmän tappelutyylin omaava pieni-suuri-mies. Hävisi selkeästi päätä pisemmälle Fritzille ja MacIntyrelle, otti Yablonskin kanssa kolmesti t2t maratoonin, josta kahdessa hävisi pistein. Näitten lisäksi otti Boulerice-tappelua lukuunotamatta, pelkästään voittoja tai tasapelejä.

4. Kevin Westgarth – Tappiot Fritzille, Mirastylle ja Sugdenille, joissa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä. Muutoin pelasi vahvan kauden, eikä muita tappioita tullut ja otti kovia voittoja mm. Brennanista, Klotzista ja 2x Rechlicz.

5. Trevor Gillies – Käytännössä häneltäkin löytyy tappioton kausi takana, toki Yabolskia vastaan voidaan sellainen laskea jos lähdetään suurennuslasin kanssa laskemaan lyöntejä hienosta tappelusta jossa yhteensä vaihdettiin liki 60 lyötiä. Muutoin kauden kortista löytyy 14 nimeä, joista suurinosa on voittoja. Nimet on tosin vähän vaatimattomampi, kuin muilla tällä listalla olevilla pelaajilla. Kip Brennan tosin kolme kertaa, joista jokaisesta selkeä voitto.

6. Matt Kassian – Suht aktiivinen, nimiä kertyi korttiin 19. Voitti enemmän kuin hävisi, mutta suurin osa tappeluista oli tylsiä tasapelejä. Pystyy kuitenkin sen tasapelin nyhjään ihan ketä tahansa vastaan, mutta vaikea uskoa että pystyisi ihan terävintä kärkeä sen enempää horjuttamaan.

7. Jesse Boulerice – Mielestäni kauden suurimpia yllättäjiä, pelasi ehjän ja parhaan kautensa pitkään aikaan. Vieläkö on mahdollisuus nousta takaisin NHL:ään? Muutamat tappiot tuli tekijä miehiä vastaan Fritz 2x, Gillies, McNeill. Vastaavasti kovia voittojakin tuli mm. Mirastysta, Soryalista ja McNeilista.

8. Tim Spencer – Otti mukavasti n. 20 myllyä ja suurinosa olikin ihan viihdyttäviä. Suht. tasainen kausi josta ei juuri löydy yllätyksiä. Voitti ennakkoon heikkomat ja hävisi ennakkoon kovemmille.


9. Francis Lessard – Vähän vastaavanlainen kuin Matt Kassianin kortti, tasaisia tappeluita ja melko paljo, mutta kuitenkin isot voitot loistavat poissa olollaan. Kauden ainossa mollivoittoisessa iskujen vaihdossa Ryan Flinn tiputti miehen. Voitti veteraani Reid Simpsonin 2 kertaa kauden aikana.

10. Jimmy Bonneau – Voitti selkeästi useammin kuin hävisi, kauden aikana tiputti Mirastyä vastaan hanskansa peräti seitsemän kertaa
_________________
"Täytyy jättää vastaamatta tähän ketjuun.." -kukkahattu-
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Animal
Enforcer
Enforcer


Liittynyt: 29 Tam 2005
Viestejä: 2122
Paikkakunta: Hyvinkää

LähetäLähetetty: Tor Hei 29, 2010 10:20 pm    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nyrkin *virallinen* AHL TOP 10 2009-10:

http://www.nyrkkialeukaperiin.com/node/23
_________________
hokiapina.blogspot.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
SSSS
Juniori


Liittynyt: 06 Elo 2010
Viestejä: 6
Paikkakunta: Tampere

LähetäLähetetty: Per Elo 06, 2010 1:56 pm    Viestin aihe: Top10 Vastaa lainaamalla viestiä

1.Mitch Fritz 2.Jeremy Yablonski 3.Trevor Gillies 4.Jon Mirasty 5. Jesse Boulerice 6.Kevin Westgarth 7.Wade Bookbank 8.Jimmy Bonneau 9.Frazer Mclaren 10.Grant McNeill
_________________
Ivanans #41
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Nyrkkiä leukaperiin! Foorumin päävalikko -> Muut sarjat Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001, 2002 phpBB Group